• news_banner_01

OPTISK VERDEN, LIMEE LØSNING

Hva er neste generasjons PON?

Limee vil gjerne dele med deg som nedenfor, tre alternativer som XG-PON, XGS-PON, NG-PON2.

XG-PON (10G ned / 2.5G opp) – ITU G.987, 2009. XG-PON er egentlig en versjon av GPON med høyere båndbredde.Den har de samme egenskapene som GPON og kan eksistere på samme fiber med GPON.XG-PON har vært minimalt utplassert til dags dato.

XGS-PON (10G ned / 10G opp) – ITU G.9807.1, 2016. XGS-PON er en symmetrisk versjon av GPON med høyere båndbredde.Igjen, de samme egenskapene til GPON og kan eksistere på samme fiber med GPON.XGS-PON-implementeringer har så vidt begynt.

NG-PON2 (10G ned / 10G opp, 10G ned / 2,5G opp) – ITU G.989, 2015. Ikke bare er NG-PON2 en versjon med høyere båndbredde av GPON, den muliggjør også nye funksjoner som bølgelengdemobilitet og kanalbinding.NG-PON2 sameksisterer godt med GPON, XG-PON og XGS-PON.

nyheter (5)

 

Neste generasjons PON-tjenester tilbyr tjenesteleverandører verktøyene for å utnytte den betydelige investeringen i PON-nettverk.Sameksistensen av flere tjenester på en enkelt fiberinfrastruktur gir fleksibilitet og muligheten til å tilpasse oppgraderinger til inntektene.Leverandører kan effektivt oppgradere nettverkene sine når de er klare og umiddelbart imøtekomme den påfølgende datatilstrømningen og økte kundeforventninger.

Gjett når kommer Limees neste generasjons PON?Vennligst hold øye med oss.


Innleggstid: 25. juni 2021